Juridische kennisgevingen van intronic.

Lees onze algemene voorwaarden & overige wettelijke procedures

Algemene voorwaarden.

De algemene voorwaarden bevatten alle afspraken tussen u en Intronic IS. die van toepassing zijn op onze diensten. Kort samengevat komt het erop neer dat wij altijd voor u klaar staan en dat u onze diensten kunt opzeggen zonder opzegtermijn.

Privacy beleid.

Wij respecteren jouw privacy en zullen je gegevens enkel en uitsluitend gebruiken voor onze eigen dienstverlening. In geen geval worden je gegevens dus doorverkocht of -gegeven aan derden.

Disclaimer voor intronic.

In geval van eventuele fouten

Intronic IS. (KvK 37109993) verleent u hierbij toegang tot de website intronic.nl. Wij behouden ons daarbij wel het recht om op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder mededeling te hoeven doen.

Intronic IS. spant zich in om de inhoud van de website regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. In het bijzonder zijn alle prijzen op intronic.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Geen overeenkomst kan tot stand komen op basis van dergelijke fouten.

Alle rechten van intellectuele eigendom van deze materialen liggen bij Intronic IS. en onze licentiegevers. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van onze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Intronic IS. Dit behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Helpdesk

Kunnen we je helpen?

We bieden je de beste hardware, de beste service en de eerlijkste prijs. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat de beste oplossing voor jou is!

  • Telefonisch bereikbaar
  • 24/7 monitoring
  • Persoonlijke service

Bel ons op: 072-7202200

Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Of mail ons